Responsive image

Gröna Smeden drivs av Ladingen

Vi på Ladingen arbetar dagligen för att engagera medarbetare, hyresgäster och leverantörer i sänka energianvändningen. Genom vårt arbete med energioptimering har vi skapat Gröna Smeden och uttrycket ”Enkla tips för en bättre miljö” som förutom att vara vår egen miljömärkning inte minst är en hjälpande hand i miljöarbetet. Vi vet att det inte alltid är enkelt att göra rätt. Men med bra rutiner och lite påminnelse blir det enklare. Bäst av allt är att det inte behöver ta mer än fem minuter per dag att bidra till sänkt energianvändning och göra det där lilla extra för miljön. Många små steg blir till slut ett stort kliv mot en bättre värld.

Vi kartlägger och analyserar energianvändningen och strävar alltid efter att minska energiförbrukningen i både enskilda lokaler som i hela fastigheter. Vi är en hyresvärd som kan erbjuda energisnåla lokaler och vi kan möta de krav som hyresgäster ställer i hållbarhetsfrågor.

Kontakta oss om du har några frågor om Gröna Smeden, vänligen notera att Serviceanmälan bara gäller dig som sitter i en byggnad från Ladingen.

Serviceanmälan 24/7

Här skapar du snabbt ett ärende
E-post

Ladingen - Huvudkontor

Gröna Smeden - Allmänna frågor
E-post